5K felbontású, bitang nagy ívelt vadállattal támad a Dell

A szerény, 40 inches Dell U4021QW gigantikus részletességgel, és ultraszéles kialakítással kecsegtet. Új királya lesz az irodai monitoroknak?

A Dell nem gyengézi el az év indítást, hiszen a cég bejelentette, hogy egy brutál nagy, ívelt, hatalmas felbontású monitort dob piacra hamarosan. A dallamos, könnyen megjegyezhető nevű Dell U4021QW 40 inches képátlóval bír, és alapvetően irodai munkára szánják.


Dell U4021QW

A 21:9 képaránynak, azaz az ultraszéles kialakításnak köszönhetően ugyanis úgy használható, mintha két hagyományos monitort pakolnánk egymás mellé. A termék esetében a részletességre sem lehet panasz, hiszen 5120×2160 képpont megjelenítését szavatolja, azaz 5K felbontású. Ez pedig azt jelenti, hogy akár igen komoly grafikai vagy tervezőmunkára is kiválóan alkalmas lehet. Az IPS paneltechnológiára épülő készülék maximális képfrissítési rátája 60 Hz, azaz játékra viszont nem a legjobb megoldás. A Dell U4021QW jó pár extra szolgáltatást is támogat: például akár két forrást, azaz mondjuk két számítógépet is rá lehet dugni, és mindkettő képének megjelenítésére képes egy időben, valamint a kép-a-képben funkció sem hiányzik.

Dell U4021QW

Ez mind elég királyul hangzik, viszont a tudásnak ára is van. Azaz ezen esetben pontosan 2100 dollár, tehát mintegy 610 000 forint. Nincs mit szépíteni a dolgon, a Dell U4021QW kegyetlen drága lesz.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?