Január 4-én debütált a Discovery csatorna első streaming felülete a Discovery+, amely a Eurosport és a Discovery márkáinak és partnereinek tartalmait sugározza. 

A Discovery+ igen széles kínálattal, 55 ezer epizóddal várja a felhasználókat, mindezt természetesen azokban a témákban, amelyekben vezető minőséget képviselnek: tudomány, technológia, életmód, főzés, bűntények, oknyomozás, paranormális esetek és környezetvédelem.

A felhasználók olyan ikonikus szériákkal is találkozhatnak a stremingszolgáltató kínálatán belül, mint a 90 Day Fiancé (Három hónap jegyesség), és olyan személyiségekkel, mint a természetfilmes legenda Sir David Attenborough, a színésznő Amy Schumer és a színész David Schwimmer.

Elérhetők lesznek a HGTV, a Food Network, a TLC, az ID, az OWN, a Travel Channel, a Discovery Channel és az Animal Planet egyes tartalmai is, mintegy 2500 címmel. Természetesen nem maradhatnak el, a BBC természettudományi tartalmai sem, beleértve Sir David Attenborough sorozatát, a The Mating Game-et, illetve a Bolygónk, a Föld (Planet Earth) és A Kék Bolygó (Blue Planet) legendás sorozatokat is.

discovery-streaming
Fotó: The Verge

A Discovery non-fiction streaming oldala a tudomány és a környezet mellett az élő sporttartalmak széles portfólióját kínálja 25 országban, köztük az észak-európai régióban, Olaszországban, Hollandiában és Spanyolországban. A jelenlegi információink szerint hazánkban is elérhető lesz hamarosan a szolgáltatás.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!