A Wing okostelefon legutóbbi frissítésének köszönhetően az appok már könnyebben mozgathatóak a két képernyő között. 

Az LG a legnagyobb igyekezete ellenére sem vált túl vonzó névvé a mobilpiacon, ráadásul miután megszűnt a G széria, a V pedig mondhatni háttérbe szorult, a félresikerült Velvet mobillal és a méregdrága, elforgatható kijelzős Wing készülékkel próbálkozott. Egyikből sem lett sláger. A Winget azonban egy napokban érkezett szoftverfrissítésnek hála most sokkal könnyebb lett használni.

A frissítés telepítése után ugyanis a két külön kijelző között sokkal könnyebben lehet már mozgatni az appokat, azokat elegendő ugyanis három ujjal áthúzni a másik panelre. A második főképernyőn pedig már az appok, widgetek és mappanevek is megjelennek. A kamera képes lett a QR-kódok beszkennelésére, az 5G ikonja pedig már fehér. A háttérképes részt is kibővítették.

A második kijelzőn a médialejátszás vezérlőgombjai is láthatóak. A csomagba bekerültek még a tavaly novemberi biztonsági javítások, de a frissítés több hullámban válik elérhetővé, vagyis elképzelhető, hogy még várni kell rá egy darabig, mire mindenki megkapja.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: DigitalTrends