Persze, hogy a Xiaomi Mi 11 lett 2020 legerősebb okostelefonja

Az AnTuTu kiadta a legfrissebb listáját a legerősebb androidos okostelefonokról. 

Az AnTuTu minden hónapról kiad egy összesített statisztikát, ebből pedig kiderül, hogy a saját szintetikus mérésein mely androidos mobilok bizonyultak a legerősebbnek. A napokban a decemberi listát mutatták meg, és ez alapján 2020 legerősebb okostelefonja végül a Snapdragon 888 chipes Xiaomi Mi 11 lett. Nem túl nagy meglepetésre.


Az átlagos pontszáma 708 425 lett, a második helyre a nagyságrendekkel drágább (Kínában is) Huawei Mate 40 Pro+ kerül 702 819 ponttal és Kirin 9000 chippel. Ennek a Xiaomi külön örülhet, hiszen pont a Huawei helyére pályázik mindenhol.

A Snapdragon 888 és a Kirin 9000 egyébként elég hasonlóan teljesítettek, vagyis a Huawei az elmúlt évekhez hasonlóan most is versenyképes chipet tett le az asztalra. Az AnTuTu szerint ugyanakkor a jövőbeli mobilok többet is kihozhatnak a Snapdragon 888-ból.

Arról továbbra sincs hír, hogy Európában mikor és mennyiért lehet majd Xiaomi Mi 11-hez jutni.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Ben Geskin, AnTuTu

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?