Egy újabb nagyágyú vált online streamingre, aminek köszönhetően okostévén, telefonon, számítógépen is egyszerűen nézhetőek a filmek, sorozatok, magazinműsorok. A Discovery+ már el is rajtolt 25 országban.

A Netflix órási sikerét elirigyelve az elmúlt években rengetegen fordultak az online streaming szolgáltatások irányába. Tavaly indult el Apple+, a Disney+, a HBO Max, hogy csak néhány fontos példát említsünk, és most a Discovery is úgy határozott, hogy beröffenti saját megoldását. Ez a Discovery+, amely tovább gyengíti a hagyományos tévézés pozícióit, hiszen a műsorok telefonon, PC-n, valamint okostévén is egyszerűen elérhetővé válnak bármikor.

Dicovery+

A Discovery istállójába olyan nálunk is jól ismert csatornák tartoznak, mint a Food Network, a TLC, a Travel Channel, a Discovery Channel vagy az Animal Planet. Na, az ezeken látható kontent mind megy fel a netre, és egy appon keresztül megtekinthetővé válik. Egyelőre 25 országban indult el a szolgáltatás, és a Vodafone-nal történt megállapodás értelmében Magyarországon is elérhető. A hagyományos Discovery tv csatornák sem tűnnek, legalábbis egyelőre még biztos nem.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!