Még csak néhány napja debütált a piacon a Huawei Nova 8 és a Nova 8 Pro, a cég máris úgy döntött, hogy egy különleges King of Glory verzióval is előrukkolna. 

A népszerű kínai videojáték, a King of Glory inspirálta annak a telefonnak a kiadását, amely lila színnel és Luban karakterrel a hátlapján érkezik. A desingon túl azonban semmi nem változik, tehát a King Of Glory verziót ugyanúgy a Kirin 985 SoC processzor hajtja majd, és a hátoldalán ugyanaz a 4 képrögzítő egység kap helyet.

Még karácsony előtt leplezte le a Huawei a Nova 8 sorozat két legújabb tagját, amelyek a november elején bemutatott Nova 8 SE mellé érkeztek. A Huawei Nova 8 és Nova 8 Pro modelleket egyébként csak apróságok különböztetik meg egymástól, például az, hogy a Pro verzió egy hajszálnyival nagyobb a sima modellnél..

huawei nova 8 Pro
Fotó: Huawei Central

A Huawei nova 8 Pro a nova 8-hoz hasonlóan dupla szelfikamerát kapott, amelyek a készülék bal felső sarkában egy kapszula alakú kamerarendszerben foglalnak helyet, az ujjlenyomatolvasó pedig nem oldalra, hanem a kijelzőbe lett integrálva. A hátlapi kamerák közül az elsődleges szenzor 64 megapixeles, ami mellé jár még egy 8 megapixeles ultraszéles látó és kettő darab 2 megapixeles kamera is.

A King of Glory variáns természetesen nem fog többe kerülni, mint a sima pro verzió, ám hogy Kínán kívül más országokba is eljut-e, az egyelőre még a jövő meséje.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!