Az óceánból előkerült műanyag is benne van a HP új monitoraiban

Eyesafe-tanúsítványt is kaptak a HP full HD-s, M szériás új, környezetbarát előállítású monitorai. 

A HP is igazi termékarzenált vitt a CES-re, az új eszközeinek többségére pedig jellemző, hogy újrahasznosított műanyagokat tartalmaznak, egyre nagyobb mennyiségben. Az M szériás, full HD-s monitorok például az óceánokból előkerült műanyagokból készülnek a HP szerint: az M24f, az M27f és az M32f is.


A monitorok anyaga 85 százalékban újrahasznosított, ebből 5 százalék pedig az óceánokból származó műanyag. A trendi kijelzők kávája nagyon vékony, és a kábel is elrejthető.

23,8, 27 és 31,5 hüvelykes megoldásokról van szó, 1920 x 1080-as felbontással, IPS-panellel, 75 Hz-es képfrissítéssel és 5 ms-os G2G válaszidővel. A 8 bites színmélység mellett 99 százalékos sRGB-lefedettség jellemzi ezeket, 300 nit fényerővel, 1000:1 kontrasztaránnyal és Eyesafe-tanúsítvánnyal.

A nagyobb modellekre két HDMI 1.4 port került, a kisebbre egy darab. Mindegyiken van VGA-csatlakozó is. Sajnos nem VESA-kompatibilisek, de már 139 dollártól vihetőek lesznek márciusban.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: HP

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?