Ilyet még nem láttál: halálmetál zenekar dalol az új Lenovo laptopról

A Lenovo Legion 5i laptophoz írt fülbemászó nótácskát a svéd Iron Savages zenekar, felhasználva a The Verge magazin kritikáját dalszövegként.

Sok marhaságot láttunk az elmúlt évtizedekben a tech univerzumban, de amit a svéd Iron Savages zenekar csinált, az ott lesz a legnagyobbak között! A banda ugyanis a Lenovo Legion 5i gamer notebookot állította egy dal középpontjába. Konkrétan a notebookról nótáznak, felhasználva dalszövegként a The Verge magazin szakmai tesztjéből származó részleteket.


A stílus hamisítatlan svéd death metal, a vokál ennek megfelelően finoman ráspolyos, olyan, mintha egy átszúrt torkú mackó hörögne a mikrofonba. A zene is tipikus, lassan őrlő gitárok, kiszámítható kiállások, némi csordavokállal fűszerezve. Az egészet egyébként nem kell véresen komolyan venni, az egész ugyanis egy reklám, a Lenovo svéd ügynöksége, az Ehrenstråhle találta ki, de ettől függetlenül szuper az egész.

Mi azt gyanítjuk, hogy egyébként az Iron Savages zenekar is csak ezért a produkcióért állt össze, mert semmi infót nem találni róluk. Még az Encyclopaedia Metallumon sincs róluk semmi, pedig ott még a nyolcvanas évek albán demós bandáit, vagy az ugandai thrash-HC színteret is számon tartják. A dal egyébként király, és hát végülis ez a lényeg!

[sc name=”facebook” ]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?