Elhalasztották a Super Nintendo World megnyitóját

Válsághelyzetet hirdettek Oszakában, ezért aztán a Super Nintendo World várva-várt megnyitójának sincs túl sok értelme. Pedig már a jövő hónapban nyitott volna. 

A Universal Studios Japan a napokban jelentette be, hogy a tervek ellenére mégsem nyit meg a jövő hónapban a Super Nintendo World. A Nintendo témájú park Oszakában nyitott volna február 4-én, miután már tavalyról is el kellett halasztani a megnyitót.


Mivel azonban legalább február 7-ig válsághelyzet van érvényben Oszakában, ezért a megnyitónak most nem sok értelme van. Amint feloldják a válsághelyzetet, új dátumot keresnek a starthoz.

Oszakában és más japán városokban állítólag nem annyira szigorúak a járványellenes intézkedések, az éttermek és mozik is nyitva vannak, csak korábban zárnak, és kerülni kell a nem feltétlen szükséges utazásokat. De ennek ellenére nem túl ideális egy ilyen parkot ilyenkor megnyitni.

A Super Nintendo World ráadásul a Nintendo egyik legfontosabb projektje, és új üzleti lehetőségeket is teremthet a cég szellemi tulajdonához. Olyan dolgokkal készülnek, mint a kiterjesztett valóságra építő Mario Kart-hullámvasút.

[sc name=”facebook” ]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?