huawei-közösség
Fotó: Anadolu Agency

Vadonatúj felülettel és számos funkcióval bővül a Huawei saját közösségi oldala, a Huawei Közösség.

Az interaktív weboldal célja, hogy egy, az iparágban egyedülálló közösséget
építsen, amelyben a felhasználók első kézből értesülhetnek a legfrissebb hírekről, bemutatott termékekről, alkalmazásokról és eseményekről.

Idén nemcsak itthon hanem számos más európai országban is megújul a Huawei Közösség oldala, amelyben egy vadonatúj szolgáltatás is megmutatkozik: a felhasználók bejegyzéseken keresztül kérdéseket tehetnek fel a márka szakértőinek, a felületen pedig akár egymással is tudnak beszélgetni, sőt képeket is megosztani. A felhasználók emellett különböző témakörökben oszthatják meg élményeiket a közösséggel, kezdve attól, hány kilométert futottak/bicikliztek aznap, egészen addig, hogy milyen parádés képet csináltak a készülékeikkel.

huawei-közösség
Fotó: Huawei

A közösségi szórakozás mellett a Huawei Közösség oldalán a márka legfrissebb újdonságairól, termékeiről, szolgáltatásairól és az AppGallery-ben elérhető alkalmazásokról is tájékozódhatunk. A Huawei ígérete szerint a közeljövőben nyereményjátékokra is sort kerítenek, sőt exkluzív és egyedi tartalmakkal, ajánlatokkal készülnek majd a közösség tagjai számára.

Az aktivitás igazán kifizetődő, a posztolásért, lájkolásért és kommentelésért ugyanis pontok gyűjthetők, és a legaktívabbaknak izgalmas jutalmakkal kedveskednek, melynek részleteiről a Közösség felületén nyújtanak majd tájékoztatást.

Az alábbi linken érhetitek el a közösségi oldalt, amelyhez a regisztráció teljesen ingyenes: https://consumer.huawei.com/hu/community/

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!