A ZTE Axon 20 5G az első olyan okostelefon, amelynek a szelfikameráját a képernyő alá építették be. 

Nagy port kavart a ZTE Axon 20 5G okostelefon bemutatója, elvégre a ZTE mindenkit megelőzve dobott piacra olyan mobilt, amelynek a szelfikameráját már a képernyő alá építette be. A tesztelők is nagy őrülettel ugrottak neki a használatnak, hogy aztán kiderüljön: tényleg nem lehet csodát várni ettől a megoldástól, mert bármilyen különleges és bravúros, a képminőség nagyon gyenge.

Ettől függetlenül az Axon 20 5G egy látványos és különleges mobil lett persze, és már globálisan is kapható egy ideje. A készüléket Magyarországra is kiszállítják, 449 euróba kerül, feketében és sárgában lehet választani. Elvileg 3 napon belül megérkezik a ZTE oldaláról rendelve.

A készülék 6,92 hüvelykes, 1080p-s, 90 Hz-es AMOLED-kijelzőt kapott, ez alatt van a 32 megapixeles, f/2.0-s szelfikamera és az ujjlenyomat-olvasó is. A Snapdragon 765G chiphez 4220 mAh-s akku társul. Aki pedig vezeték nélküli fülhallgatót is szeretne a ZTE-től, az a LiveBudsot 39,9 euróért rendelheti meg, elektronikus zajszűréssel és 20 órás üzemidővel (tok nélkül csak 4).

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: ZTE