Jól bírja a strapát a rejtett szelfikamerás ZTE Axon 20

A műanyag keret ellenére remekül bírta a kínzást Zack Nelson szokásos stressztesztjén a ZTE Axon 20. 

A ZTE lett az első a piacon a rejtett szelfikamerás mobiltechnológiával, a ZTE Axon 20 5G ugyanis az első okostelefon, amelynek nincs látható előlapi kamerára: azt a képernyő mögé építették. Sok teszt volt már erről a napokban, így az is kiderült, hogy a megoldás elég gyenge képminőséget garantál. De vajon mennyire strapabíró? És mennyire bírja a ZTE Axon 20?


Zack Nelson megmutatta a népszerű JerryRigEverything csatornáján, a szokásos stresszteszt keretében. A kijelző pont úgy bírja, mint bármelyik más mobilnál, a műanyag keretből viszont könnyű kivágni apró darabokat egy tapétavágóval (és földre ejtéskor is könnyebben sérül, mint a fém keret). A hátlap azonban üvegből van, és elég figyelemfelkeltő.

Az optikai ujjlenyomat-olvasó komoly karcok után is működőképes marad, a műanyag ház ellenére pedig nem lehet csak úgy eltörni a mobilt.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Zack Nelson

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?