Hallást segítő funkcióval frissült a Samsung Galaxy Buds Pro

Praktikus első frissítést kapott a Samsung Galaxy Buds Pro vezeték nélküli fülhallgató. 

A Samsung a Galaxy S21 mobiljaival egyszerre mutatta be a Galaxy Buds Pro vezeték nélküli fülhallgatóját, ami a névből adódóan és nem túl nagy meglepetésre az eddigi legjobbja a gyártónak. Mielőtt azonban a legtöbb régióban elérhetővé válna a termék, a Samsung kiadta rá az első firmware-frissítést. Ez tovább javította a vezeték nélküli fülhallgatók teljesítményét.


Az első frissítés a R190XXU0AUA1 verziószámot hordozza, és 2,2 MB-os. Egy új funkciót is tartalmaz: állítani lehet a hang egyensúlyát a jobb és a bal oldalon, vagyis ez az újítás ideális a hallássérültek számára. Ezen felül pedig a Bixby is gyorsabban magához tér már a jövőben, továbbá a rendszer megbízhatósága és stabilitása is nőtt.

Mindez pedig nem is árt, hiszen a 89 990 forint nem éppen kevés egy fülhallgatóért… Aktív zajszűrés, 360 fokos hangzás, játékmód, érintős vezérlés ide vagy oda, a fülhallgatók vételára eléggé kilőtt, arról pedig gondoskodtak a gyártók, hogy a zsinóros verziók szép lassan kihaljanak. A Galaxy Buds Pro minden bizonnyal kategóriája egyik legjobbja lesz, de sajnos ma már egy jó vezeték nélküli fülhallgató is egy kisebb vagyonba kerül.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: TechRadar, Samsung

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?