Vadiúj vezetéknélküli fejhallgatóval rukkolt elő a Genesis: a Selen 400 prémium szintű hanggal és anyagminőséggel, valamint hosszú akkumulátor üzemidővel kecsegtet. 

A Genesis Selen 400 névre keresztelt fejhallgatója kompatibilis PC-vel, valamint Nintendo Switch és PlayStation 4 konzolokkal is, emellett USB vevőegysége van, és a gyártó szerint 15 órát bír szuflával. A prémium minőségű bőrrel borított fülvédőinek köszönhetően a hosszú játékidő alatt is kényelmes, puha viseletet biztosít.

Az alumínium ívhez csatlakoztatott fülvédők 50 mm-es átalakítókkal vannak felszerelve, ezek sztereó módban működnek, így garantálják a játékosok által igényelt hangminőséget. A bal fülvédőn található egy vezérlő a hangerő szabályozásához és a mikrofon némításához, maga a mikrofon pedig egy rugalmas karra van rögzítve, hogy könnyen alkalmazkodjon a különböző igényekhez.

Selen-400
Fotó: Genesis

Mutatjuk a részleteket:

A vezető átmérője: 50 mm, dinamikus
● Fejhallgató frekvenciaválasza: 20 Hz – 20 kHz
● Impedancia: 32 Ohm
● Hangnyomásszint: 108 dB
● Mikrofon érzékenysége: körbefutó, -48 dB
● Csatlakozók: vezeték nélküli kommunikáció, akár 10 m-ig (USB-vevőegység)
● Kompatibilitás: PC, PlayStation 4, Nintendo Switch

A Genesis mint márka 2011-es alapítása óta szüntelenül alkot különböző kiegészítőket a gamer közösség számára, legyen szó kezdő vagy profi játékosokról. Ezek között számtalan eszköz van az egerektől és egérpadoktól elkezdve a különböző típusú fejhallgatókon, a gamer billentyűzeteken, konzoltartozékokon, a gamerszékeken át egészen a Genesis márka rajongói számára készített egyedi kiegészítőkig.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!