Az Assassin’s Creed: Valhallába bekerült a Prodigy!! Igen, AZ a zenekar :)

A középkori Keith Flintnek még a frizuráját is megcsinálták az egyik legviccesebb mellékküldetésben. Így kerül a The Prodigy a vikinges Assassin’s Creed: Valhalla játékba, a vikingek közé. 

Egy ideje már gyúrjuk az Assassin’s Creed: Valhalla című játékot, de hát a legbrutálisabb fokozaton elég lassan megy a dolog :D. A progi tele van kisebb mellékküldetésekkel, és egy rom tövében egyszer csak egy zenekarra bukkantunk, akik adtak egy feladatot. Elsőre csak az tűnt fel, hogy a Keith néven bemutatkozó NPC-nek milyen hülye haja van, aztán később beindultak a dolgok.


Valhalla Prodigy

valhalla prodigyEgy püspök hőbörgött, hogy nem engedi a démoni zenét játszani, úgyhogy néhány pofonnal helyre kellett tenni. Amit Keith a „Smack My Bishop, Smack My Bishop” (Üsd meg a püspököm!) kiáltásokkal kommentált. És ekkor jöttünk rá, hogy itt bizony egy óriási easter eggbe, azaz titkos üzenetbe futottunk bele. Ez ugyanis egyértelműen emlékeztet a The Prodigy zenekar egyik híres számára, a Smack My Bitch Up című nótára. Igen, arra a zenekarra, amelynek egyik „énekese” a hülye hajú Keith Flint volt.

Valhalla ProdigyA hab a tortán, hogy a közelben ki kellett robbantani egy titkos ajtót is, amit Keith, a „You Are The Firestarter” kiáltással kommentált, ami pedig a Firestarter című szám egyik szövegrészletének enyhén megváltoztatott verziója. És, hogy kétség ne legyen arról, hogy itt TÉNYLEG a Prodigy került be a játékba, a végén ki is írja a program, hogy teljesítettük a The Prodigy nevű mellékküldetést. Őrület. Ezt tényleg nem vártuk volna.

https://www.youtube.com/watch?v=HRECVdWGEmA

[sc name=”facebook” ]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?