Négy vadiúj vezeték nélküli sport fejhallgatót mutatott be a Philips, melyek 2021 első félévében rajtolhatnak el. 

Sokak számára egyre vonzóbbak a speciálisan sportoláshoz kifejlesztett fejhallgatók. Ebben a szegmensben kíván az egyik vezető sport fejhallgató-márkává válni egy új, innovatív, kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett terméksorozat bevezetésével a Philips TV & Sound, melynek keretén belül a 2021 áprilisában a Philips sportfülhallgatók választéka négy új termékkel bővül.

Philips A7306 Sports TWS In-ear fülhallgató

A csúcsminőségű A7306 True Wireless fülhallgató tökéletes társ a modern sportoló számára, és a három különböző színű szárnyhegy és három levehető fülhorog segítségével tökéletes illeszkedést és kényelmet biztosít. A jó illeszkedésnek köszönhetően kiváló a passzív zajszűrés, míg a nagyméretű 9 mm-es meghajtók biztosítják az A7306 kivételes hangzását. Egyszeri feltöltéssel akár hat órán át használható, a hordozható töltőtok segítségével pedig plusz 18 órán át működőképes, a 15 perces gyorstöltés pedig egy óra lejátszási időt kínál.

Tökéletes a hosszú és magas minőségű zenehallgatáshoz. A sportrajongók az A7036 beépített pulzusmérőjén keresztül is nyomon követhetik teljesítményüket, amely kompatibilis a jelenleg elérhető legnépszerűbb fitneszalkalmazásokkal.
Az A7036 hosszú élettartamot és kiváló balesetvédelmet garantál, köszönhetően annak, hogy víz-, por- és verejtékálló. Mivel a tisztaság a legtöbb felhasználó számára is kiemelt fontosságú, a Philips sport fejhallgatót a töltőtokon keresztüli automatikus UV-tisztító funkciónak köszönhetően alig több mint 20 másodperc alatt tisztíthatjuk.

philips-sport-fejhallgatót
Fotó: Philips

Philips A6606 – Csontvezetéses sportfejhallgató

A hagyományos, a hangot a „driver” nevű alkatrész segítségével megszólaltató fejhallgatóval ellentétben az A6606 vezeték nélküli modell csontvezetéses technológiát alkalmaz, amely a felhasználó arccsontján keresztül továbbítja a hangot a fülbe, lehetővé
téve számukra a kiváló minőségű zene élvezetét, miközben fül szabadon hagyásával hallhatóvá válnak a környezet háttérhangjai is, ami különösen forgalmas helyeken fontos.

Az A6606 szuperkönnyű, megerősített titánszerkezetű modellje tökéletesen illeszkedik a kerékpáros sisak alá, és kiegészítő biztonsági funkcióként jól látható LED-fények vannak a fejhallgatón, amelyet a Philips Headphones App segítségével lehet kezelni.

Philips A4216 – Vezetéknélküli sport fejhallgató

A Philips A4216 vezeték nélküli, on-ear (fülre illeszkedő) fejhallgató kiválóan alkalmas minden sporttevékenységhez és az aktív szabadtéri tevékenységekhez – a fülre helyezkedő
„párnákkal”, jó passzív zajszűréssel és nagy, 40 mm-es meghajtókkal kiváló hangminőséget nyújt, mélyhang visszaadással.

A könnyű A4216-ot ergonomikusan, a kényelmet szem előtt tartva tervezték. Az intenzív használathoz különleges hűtőgéllel ellátott memóriahab-betétekkel rendelkezik, amelyeket
kivehető és mosható szövethuzatok borítanak a fokozott higiénia érdekében. Rendkívül hosszú, 25 órás üzemidő és gyors töltési funkció által az A4216 mindig készen áll a használatra a leghosszabb edzéseknél is.

philips-sportfejhallgatót
Fotó: Philips

Philips A3206 – Vezetéknélküli ear-bud fülhallgató

A Philips A3206 a teljesítmény, a kényelem és a biztonság kombinációját kínálja a futók és a túrázók, valamint edzőteremben sportolók számára. A Google és a Siri kompatibilis
ultrakönnyű füldugók vízállók és hosszú, 10 órás üzemidőt biztosítanak.

A Philips fülhallgatót a három cserélhető kényelmes szárnyhegy és három fülhorog teszi alkalmassá az egyedi illeszkedésre, míg a kevlár bevonatú, fényvisszaverő kábel extra biztonságot nyújt gyenge fényviszonyok mellett is.

philips-sportfejhallgatót
Fotó: Philips

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!