Egy vagyonba kerülhet a Xiaomi következő csúcskategóriás mobilja

Xiaomi Mi Mix 4 vagy Mi Mix Fold? Sok a kérdés ezek körül, de akármelyik is közeledik, 1300 euróba kerülhet. 

Lei Jun, a Xiaomi ügyvezetője nemrég arról kérdezte meg a Weibón a követőit, hogy amennyiben a Xiaomi piacra dobna egy körülbelül 1300 euróba kerülő, csúcskategóriás okostelefont, akkor ők megvásárolnák-e? Ezután feltett még egy kérdést: ha csinálnak egy túlárazott csúcskategóriás mobilt, az hogyan nézzen ki?


Talán nem túl meglepő (látva a méregdrága iPhone 12 Pro Max és Galaxy S21 Ultra sikereit), de a rajongók közül sokan hajlandóak ennyi pénzt költeni új mobilra.

Azóta is mennek a találgatások, hogy vajon a Mi Mix 4-ről vagy egy összehajtható Mi Mix Foldról van-e szó. Persze az is lehet, hogy a kettő ugyanaz. És az is lehet, hogy pont annyira használhatatlan és felesleges a gyakorlatban, mint a Mi Mix Alpha volt: az internet elájult a készüléktől, de amint élőben is látták az emberek, egyből azt kérdezték: minek nekik kijelző oldalra és a hátlapra? Illetve ezek miatt lehetetlen normálisan kézben tartani az eszközt.

Rejtély tehát, hogy mire készül a Xiaomi, de az biztos, hogy sok nagyra törő ötleten dolgoznak. Például a kijelző alá rejtett szelfikamerán, mint Lei Jun egyik, fentebb látható képe mutatja.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: TechConfigurations, Weibo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?