65 wattos töltővel újíthat a Samsung

Mostanra már a német TUV SUD is hitelesítette a Samsung új, 65 wattos töltőjét. 

Újabb szervezet, ezúttal a német TUV SUD hitelesítette a Samsung következő USB PD szabványú gyorstöltőjét, egy 65 wattos egységet. A konkrét modell az EP-TA865-ös szám alatt lesz megtalálható a boltok polcain, korábban már Dél-Koreában is hitelesítették.


Azt sajnos nem lehet tudni, hogy ez a 65 wattos töltő mikor jelenik meg a piacon vagy éppenséggel mihez lesz jó. A Galaxy S21 széria ugyanis a 25 wattos töltést támogatja az EP-TA800-as adapterrel, és van még egy levegőben lógó EP-TA845, ami 45 wattos töltést tud papíron.

A találgatások szerint a 65 wattos töltő a Galaxy Z Fold 3-hoz lesz jó, esetleg a Galaxy Note 21 Ultrához, ha egyáltalán lesz még olyan, és nem fejezték be végleg a sorozatot. Persze az utóbbi hónap alapján nem valószínű, hogy a töltő bármihez is járna majd, gyakorlatilag biztos, hogy külön kell majd ezt is megvásárolni.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: AndroidCentral, PA

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?