Immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Vodafone Magyarország Alapítvány által meghirdetett nagysikerű Vodafone Digitális Díj pályázat, amelyre már a jelentkezés is kezdetét vette. 

A 15 millió forint összdíjazású pályázatra idén olyan projektekkel lehet nevezni, melyek az oktatás, az egészségügy vagy a környezetvédelem területén könnyíthetik meg mindennapjainkat. Az idei kategóriák egyértelműen a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetre reflektálnak, ezért a zsűri olyan pályázatok beérkezését várja, aki a fenti témákra tud reagálni egy már működő, de fejlesztendő projekttel vagy egy éppen bevezetés előtt álló digitális megoldással.

·       A Digitális Oktatás kategóriában olyan pályamunkákkal lehet pályázni, amelyek a technológia segítségével könnyebbé, hatékonyabbá vagy élményszerűbbé teszik a tanulást illetve az oktatást a diákok, a pedagógusok vagy a szülők számára.

·       A Digitális Egészségügy kategóriában olyan megoldásokat vár a Vodafone Alapítvány, melyek a technológia segítségével hozzájárulnak az egészségügyi ellátás hatékonyabbá tételéhez vagy támogatják a digitális eszközök használatának népszerűségét az egészségügyi szektorban.

·       A Bolygónk és Fenntarthatóság kategóriában olyan innovatív, digitális megoldásokat várnak, amelyek hozzájárulnak a környezettudatosság széleskörű elterjesztéséhez és a környezet megóvásához.

vodafone-digitális-díj
Fotó: Vodafone

Az idei pályázat tehát a környezetvédelem kérdéskörét, illetve a világjárvány révén felmerült nehézségeket járja körül, melyek az oktatás és az egészségügy területén keletkeznek. A pályázati időszak 2021. február 11. – 2021. április 20. között tart, ezt követően egy hét tagú zsűri értékeli a beérkezett pályamunkákat.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a Vodafone Digitális Díj, akkor kattintsatok ide, hogy megismerhessétek a pályázat részleteit.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!