Névadó szponzorként erősíti tovább a Lenovo a motortversenyzés világát: a következő szezonban a technológiai vállalat, valamint a Ducati MotoGP közös csapata, a Ducati Lenovo versenyzői és motorjai is rajthoz állnak majd. 

A három éve tartó technológia együttműködés kövezte ki az utat az együttműködés egy új szintjének, amelyben a Lenovo névadó szponzorként lépett elő a motorkerékpárversenyek világában. Az újabb három évre szóló együttműködés ékes bizonyítéka annak, hogy a fejlett hardvertechnika, a széleskörű adatelemzés, a mesterséges intelligencia és az intelligens szoftvermegoldások fontos szerepet töltenek be a motorkerékpárversenyek során.

2018 óta a Lenovo, mint hivatalos technológiai partner tette lehetővé az olasz motorkerékpár-gyártó cég mérnökei és tervezői számára az általuk megalkotott algoritmusok és versenybiciklitechnika gyors adaptálást mind a verseny-, mind pedig a közúti kerékpárok esetében. Az új partnerség a motorversenyek világában a Lenovo számára is jelentős láthatóságot ad majd, a világszinten vezető szerepet betöltő technológiai vállalat pedig a Ducati számára biztosít páratlan lehetőségeket a gyorsabb, intelligensebb és jobb teljesítmény elérése érdekében.

Ducati Lenovo
Fotó: Lenovo
A Lenovo-Ducati párosnak a jövőre nézve is számos terve van: olyan kutatási és fejlesztési terveket dolgoz ki közösen egy virtuális asztali infrastruktúra megvalósítása érdekében, amely folyamatosan magas teljesítményszintet biztosít a távolról dolgozó Ducati-mérnökök számára, emellett a jövőben mindkét cég a kibővített (AR) és a virtuális valóság (VR) technológiák alkalmazását is a lehető leghatékonyabban kívánja alkalmazni a motorkerékpár-mechanika területén.
lenovo-ducatti
Fotó: Lenovo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!