Bocsánatért esedez a kínai tv gyártó az évszázad legpofátlanabb húzása után

A Skyworth ráragasztott egy matricát az LG feltekerhető tévéjére, és utána a sajátjaként parádézott azzal :DD

Az egyik feltörekvő kínai tévé gyártó, a többek között a patinás Metz márkanevet is birtokló Skyworth a közelmúltban egy virtuális eseményen mutatta be új termékeit és fejlesztéseit. A vállalat egyik nagy dobásként harangozott be egy feltekerhető tévét, amit úgy adtak elő, mintha totálisan saját fejlesztés lenne, és amely megmutatja a konszern innovatív erejét. Ez marhajól hangzik, csakhogy egy szó sem igaz belőle. Nem csináltak mást, mint fogtak egy LG RX feltekerhető OLED tévét, és raktak rá egy Skyworth matricát. Ez volt a forradalmi innováció, amit kifőztek a Skyworth „mérnökei”. Sok csodát láttunk már a kínai cégektől, de ez a pofátlanság tényleg lélegzetelállító.


Ha az LG-nél dolgoznánk biztos nagyon mérgesek lennénk, de azaz igazság, hogy alig bírjuk abbahagyni a röhögést. Vajon mi járt a fejükben? Hogy nem fognak megbukni? Hogy senkinek nem fog feltűnni a hasonlóság? Hát ebben tévedtek, és most hivatalosan is bocsánatot kértek az LG-től, valamint tutibiztosra megígérték, hogy többet ilyesmit nem fognak művelni. Persze lehet, hogy nekik volt igazuk, hiszen Kínát nyilván végighaknizták a „feltekerhető Skyworth tévével”, a bocsánatkérés meg nyilván kevesebb helyre jut el.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?