Ha azt hinnéd, hogy ennyiért kutyának se kell, tévedsz. Sorba állnak gazdagék az ízléses konzolért, ami így néz ki videón!

A stílusosan Caviar névre keresztelt cég elektronikai cuccok felpimpelésében utazik. Tavaly gyémántokkal kivert okostelefonokat dobtak piacra, és már a konzolokat is kinézték maguknak. Bejelentették, hogy aranyból készült PlayStation 5-tel lépnek színre, amelyért csekély összeget, mintegy 500 000 dollárt, azaz olyan 150 milliót kérnek el.

Összesen 9 darab készül ebből a csodából, amelyhez egyébknét 4,5 kilogramm aranyat használnak fel. A textúrára is odafigyeltek az anyaghasználat mellet, hiszen a szokatlan kialakítású felület miatt, tényleg egy kicsit a valódi aranyrögre hasonlít egy ilyen kicsike. Ha valaki azt hinné, hogy ennyi pénzt egy gyorsan elavuló gépért nem akar senki kiköhögni, az nagyon téved. A népek állítólag sorba állnak az arany PlayStation 5 konzolért, többek között egy orosz csilliárdos, és az NBA sztár LeBron James is bejelentkezett egy darabért. Szóval még az is benne van a pakliban, hogy a 150 millió csak egy nyitóár, és végül liciteken még többet fizetnek majd ezért a masináért.

arany playstation

Most, hogy emberek tömegei vesztik el az állásukat egy globális világjárvány közepén, egy olyan bolygón, ami amúgy is a saját vesztébe rohan, valakinek nincs jobb dolga, mint egy vagyont áldozni egy totál felesleges, full bazári, ízléstelen külsejű kütyüért, az elég furán veszi ki magát. De hát ez a világ sose volt normális…

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!