2021-ben ötször annyi 48 inches panel készül majd mint korábban. Ennek köszönhetően jelentősen lecsökken majd a kis méret OLED tévék ára.

Amikor az LG bejelentette tavaly, hogy jönnek a minden korábbinál kisebb, 48 inches OLED tv kijelzők, a fél világ csujjogatni kezdett örömében (mi is). Hiszen ez elvileg azt jelentette volna, hogy az árak is lejjebb csúsznak, azonban ez nem így történt. Még az is megesett, hogy a 48 inches OLED tv drágább volt, mint az 55 inches, ami lássuk be, elég röhejesen hangzik.

kicsi oled tv

Ennek hátterében az állt, hogy tavaly még csak nagyon kevés 48″-es OLED panelt gyártottak. Most viszont az LG bejelentette, hogy beindít egy új gyártósort, amelyről csak, ilyen kicsi panelek fognak legördülni. Amíg tavaly mindössze 200 000 darab 48 inches OLED kijelzőt gyártottak, addig idén a tervek szerint már legalább 1 000 000 darabbal számolhatunk. Ez egyben pedig azt is jelenti, hogy végre az árak is radikálisan csökkenhetnek.

A kicsi OLED tévék egyébként tavaly nagyot mentek, a gamerek (is) imádták őket, sokan monitorként használták. Volt olyan ország, ahol egy perc alatt elkapkodták az egész készletet, szóval van igény ezekre a termékekre. Ha pedig tényleg olcsóbban tudják őket adni, akkor nagyobb mennyiségben is piszok sikeresek lehetnek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!