lexus is 350
Fotó: The Gamer

Gamerek kedvében jár a Lexus: az IS 350 F Sport egyik példányát úgy rendezték be, mint egy jól menő játéktermet. 

Nem kérdéses, mely közönséget igyekszik megcélozni a Lexus IS 350 F Sport szóban forgó modellje, hiszen az anyósülés előtt helyett kapott hajlított monitornak és billentyűzetnek köszönhetően minden adott egy jó kis játékhoz. A gamer autó kialakításánál természetesen a design sem volt utolsó szempont, így a kocsi külsejét egy egyedi vinyl fóliával vonták be, és az apró LED-ekről sem feledkeztek meg.

lexus is 350
Fotó: Auto motor und sport

Bár ez már önmagában is elég ütősnek hangzik, mindez semmi ahhoz képest, ami a belső térben vár az utasokra. Az ülésbe épített fénycsíkok és a tetőn lévő hatszögletű elemek programozottan működnek, a külső mellett pedig természetesen a játékosok kényemére is gondoltak a tervezők, így egy középen felállított italhűtő, illetve egy kávégép is helyet kapott az autóban. Ezen a ponton pedig már senkit nem lep meg a számítógép mellé elhelyezett füstgép és fénytechnika.

lexus is 350
Fotó: Auto motor und sport

A gamer igényeket kielégítő modellt a Twitch nevű videójáték streaming platform közössége tervezte meg, a kocsi színétől és burkolatától elkezdve egészen odáig, hogy milyen italokkal töltsék fel az italhűtőt. A látvány szerintünk magáért beszél, hiszen ha ezzel nem, akkor semmivel nem lehet becsalogatni a gamer közösséget az autóba.

lexus is 350
Fotó: Auto motor und sport

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!