Működés közben videózták le az összehajtható Huawei Mate X2-t

A Multi-Screen Collaboration funkció, vagyis PC-re tükrözés közben látható a Huawei Mate X2. 

A YouTube-on nemrég felbukkant egy új videó a Huawei Mate X2 összehajtható mobilról, amint egy Huawei Matebook laptophoz csatlakozik. Ezen látható, ahogy a NFC segítségével párosítják egymáshoz a két eszközt, majd a mobil képernyőjén látható felület egyből megjelenik a PC kijelzőjén is.


Ez persze nem új funkció, azonban egy összehajtható mobilnál annál érdekesebb lehet. Miként működik a Huawei Multi-Screen Collaboration nevű megoldása? A kihajtogatás után a nagyobb kijelző bővített nézetét is átviszi PC-re a funkció. A belső és külső kijelzők közötti átmenet gyorsnak mondható.

A Huawei a Mate X2-vel alapvetően a Samsung Galaxy Z Fold 2 nyomdokait követi, és összezárt állapotban még kisebb a rés középen. Ez ráadásul az első összehajtható mobil, amiben periszkópkamera is van, amellett, hogy hátra négy, a szelfizéshez két kamerát építettek. Nagy kár, hogy egy vagyonba kerül és nem támogatja a Google-szolgáltatásokat.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Huawei

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?