Kép: Carscoop

A Honda HR-X Delsol úgy néz ki, mintha abban a pillanatban, ahogy nem figyelünk rá, az életünkre szeretne törni. 

Nem lehet azt mondani, hogy a HR-X Delsol nem egyedi, hiszen bárhonnan is nézzük, teljesen szokatlan formákat és megoldásokat mutat. Bizonyos szögekből egészen vadállatias, míg máshonnan nézve egy többféle autóból összerakott, formátlan gyermekrajz.

Kép: Carscoop

Ami nem is csoda, hiszen mindössze egy koncepcióról van szó, ami semmiféle hivatalos szálon nem kötődik a japán gyártóhoz. A Honda HR-X Delsol ugyanis Alexis Poncelet koncepciója, aki elektromos pick-upként képzelte el az autót, de túl sok részlet nem ismert a hajtással kapcsolatban.

Kép: Carscoop

Az viszont látható, hogy Alexis nem vette félvállról a munkát, és sikerült valami olyasmit alkotnia, ami egyszerre vonzza és taszítja a szemet. Leginkább a kerekek különlegesek, hiszen a gumi is mintha több darabból állna, ami egyébként nagyjából teljesen alkalmatlanná is teszi a közlekedésre.

Kép: Carscoop

Ami még megfigyelhető, hogy a front egy kicsit hasonlít a Honda e-re, és mintha a méretei sem egy nagy autóról árulkodnának, ahogy a japán gyártó első, teljesen elektromos járműve sem az. HR-X Delsolról pedig már most tudható, hogy egy olyan koncepció, amiből így ebben a formában bizonyára soha nem fogunk hallani tömeggyártásban. Bár az is biztos, hogy igény lenne rá, és afelől sincs kétségünk, akadnak bőven, akik most azonnal kicsengetnék érte az árát.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Kép: Carscoop