Ultrahordozható intelligens hangszórót villantott a Sonos

A Sonos Roam erőteljes, adaptív hangzással, tartós kialakítással és zökkenőmentes vezérléssel érkezik, és a gyártó szándéka szerint új mércét jelent majd a prémium hangszórók területén. 

A luxus hangfalairól ismert Sonos legintelligensebb és legsokoldalúbb hangszóróját dobja piacra, amely a gyártó szerint kis méretéhez képest hihetetlenül minőségi hangzást képes biztosítani: a Roam névre keresztelt hangszóró wifin keresztül csatlakozik az otthoni Sonos rendszerhez, útközben automatikusan vált át Bluetooth üzemmódra, erőteljes, adaptív hangzása pedig meghaladja a hasonló méretű hangszórókkal szemben támasztott elvárásokat.


A Roam 430 grammos súlya lehetővé teszi, hogy bárhova magunkkal vigyük, elegáns, egyúttal tartós kialakítása révén pedig jól passzol a lakásba vagy a kertbe. A Sound Swap (hangváltás) nevű vadonatúj funkciójával a hangszóró Lejátszás/Szünet gombját lenyomva tartva a zenét a rendszerben lévő legközelebbi Sonos hangszóróra továbbíthatjuk, így könnyedén magunkkal vihetjük kedvenc dalainkat egyik helyiségből a másikba.

sonos-roam
Fotó: Sonos

A Roam több mint 65 streamelő szolgáltatással működik, köztük a Sonos Rádióval, valamint könnyen vezérelhető a Sonos alkalmazással, az Amazon Alexa vagy a Google Segéd révén hanggal, az Apple AirPlay 2-vel, illetve közvetlenül a kedvenc zenei szolgáltatást nyújtó alkalmazással. (Itthon a Sonos termékeken elérhető hangvezérlés egyelőre még nem támogatott.) A gyártó szerint a Roam egyetlen töltéssel akár 10 óra folyamatos lejátszást is képes biztosítani, és használaton kívül akár 10 napig megőrzi töltését.

Fotó: Sonos

A porálló és teljes mértékben vízálló Roam kétféle színben, árnyfeketében és holdfényfehérben 64 990 forintos áron lesz kapható itthon április 20-tól. A sonos.com oldalon pedig már elő is rendelhetitek.

https://www.youtube.com/watch?v=F3PKdtBOYK8&t=3s&ab_channel=Sonos

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?