Csúnyán leszerepelt a törésteszten a ROG Phone 5 gamermobil

Zack Nelson szokásos stressztesztjén manapság már ritkán bukik meg okostelefon, azonban a nem éppen olcsó ASUS ROG Phone 5 csúnyán leszerepelt. 

A JerryRigEverything YouTube-csatorna töréstesztjeire igen sokan kíváncsiak, bár mostanra lassan minden okostelefon jelesre vizsgázik ezen. Éppen ezért még kellemetlenebb egy gyártónak, ha egy modell megbukik a Zack Nelson-féle stresszteszten. Az ASUS ROG Phone 5 gamermobilja csúnyán leszerepelt.


Igaz, hogy az előlapi védőüveg jól bírja a strapát, azonban a készülék keretében oldalt gyenge pont található az antenna vonalánál. Elég egy nem is olyan erős nyomás, és máris eltörik a keret, valamint a vibrációért felelős motor is megadja magát.

A második nyomás hatására már rommá is törik a kijelző, pedig a védőüveg fölötte még sértetlen. A harmadik próbálkozásnál már a hátlap is szilánkosra törik. Az előzetes tippek szerint az oldalsó port és az antennavonal az, amelyek miatt ilyen gyenge lett szerkezetileg az egyébként igen drága készülék.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Zack Nelson

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?