Megint nagyon ráérnek: egy brit felmérés arra kereste a választ, hogy egy UFO-inváziót, melyik híres ember vezetésével élhetne túl a legnagyobb eséllyel az emberiség. 

Egy brit közvélemény kutatás kétezer embert kérdezett meg arról, hogy kit lenne érdemes megbízni bolygónk védelmével, ha az idegenek hirtelen ránk törnék az ajtót, és az emberiség túlélése lenne a tét. A válaszadók szerint erre a posztra a legalkalmasabb személy egyértelműen Arnold Schwarzenegger lenne.

Az UFO-támadással foglalkozó felmérés eredménye Arnie-hoz is eljutott, aki egy tweetben köszönte meg a britek feltétlen bizalmát: „Köszönöm az embereknek, akik bíznak bennem. Szolgálatra jelentkezem.” – írta március 18-i posztjában a testépítőből lett színész, majd politikus.

Schwarzenegger mellett a A függetlenség napja című filmből is ismert Will Smith-nek és a világhírű természettudósnak, Sir David Attenborough-nak is bizalmat szavaznának az emberek egy UFO-támadás esetén, de természetesen a mindent túlélő akciósztár, Bruce Willis és a Mission Impossible főhőse, Tom Cruise is esélyes vezető lehetne egy emberiséget fenyegető apokalipszis esetén. A felmérés egyébként azért is érdekes, mert úgy tűnik, hogy az emberek előbb választanának egy fiktív akcióhőst, mint a jelenlegi világvezetők egyikét.

 1. Arnold Schwarzenegger
 2. Will Smith
 3. David Attenborough
 4. Bruce Willis
 5. Tom Cruise
 6. Harrison Ford
 7. Sigourney Weaver
 8. Donald Trump
 9. Gillian Anderson
 10. Nicola Sturgeon
 11. Chris Pratt
 12. Boris Johnson
 13. Piers Morgan
 14. William Shatner
 15. Simon Pegg
 16. Tommy Lee Jones
 17. David Duchovny
 18. Mel Gibson
 19. Kamala Harris
 20. Joe Biden

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!