Ezért tört rommá az ASUS ROG Phone 5

Zack Nelson belülről is megvizsgálta az ASUS ROG Phone 5 gamermobilt, így kiderült, hogy annak mi volt a gyenge pontja. 

Nemrég eléggé meglepte az embereket, hogy az ASUS ROG Phone 5 a divatos külseje és magas vételára ellenére mennyire könnyen törik szét. A készülék csúfosan leszerepelt Zack Nelson szokásos stressztesztjén. Természetesen a népszerű YouTuber most is darabokra szedte a készüléket, így most kiderült, hogy az új modellel miért van baj (az elődmodelleknél nem volt ilyen probléma).


A hátlap levétele után gyakorlatilag egyből kiderült, hogy miért ilyen gyenge szerkezetileg a ROG Phone 5. Nem elég, hogy a kereten oldalt több kivágás is van csatlakozónak, antennának, ezen túlmenően a két külön akkumulátort egy középső alaplapi szekció alá és fölé, fekvő helyzetben építették be.

Ez sajnos azt jelenti, hogy nincs meg a szokásos belső keret, ami az akkumulátort venné körbe, és növelné a szerkezeti erősséget. A készüléket tehát egyedül a kerete merevíti, amit pedig több helyen kivágtak oldalt is.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Zack Nelson

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?