Telekom 4k

A telekom 4K csatornákat is bedobott annak érdekében, hogy még vonzóbb választássá tegye az új, Telekom TV-re átkeresztelt tévészolgáltatását, amihez már Android alapú SmartBox jár.

A SmartBox segítsgével pedig már nem csak, hogy hozzáférünk a Telekom által nyújtott IP-alapú tévészolgáltatáshoz, de különféle alkalmazásokat tölthetünk le rá a Google Play áruházból, vagy külső adathordozón tárolt tartalmakat is lejátszhatunk velük a tévénken, emellett Bluetooth eszközöket (pl. fejhallgató, controller) is párosíthatunk hozzájuk.

Így gyakorlatilag felokosíthatjuk vele a nem okos tévénket is.

Egy előfizetéshez 3 db SmartBox igényelhető, amelyből egy alapból, díjmentesen jár a Telekom TV díjcsomagokhoz.

Újdonság még, hogy az eddig elérhető TV szolgáltatásokon túl a Telekom 4K adással bővíti csomagajánlatát, így a csomagokban megjelenik majd a Love Nature 4K és a Eurosport 4K csatorna, de a kínálat a későbbiekben fokozatosan bővülni fog.

Ezzel a lépéssel a Telekom lett az első hazai szolgáltató, aki kereskedelmi célú 4K adásokat tud felmutatni a csomagajánlatában. Ennek ellenére szerintünk még mindig kérdéses, hogy a prémium tartalmakat fogyasztó felhasználókat ez az egy sport és egy természetfilmes csatorna visszatartja-e attól, hogy lemondják, vagy az ingyenes adásokra csökkentsék a tévé-előfizetésüket és a 4K-tartalmaktól hemzsegő online szolgátatók kínálatában keressék inkább a szórakozást.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!