Asahi karanténbulit

Az idei tavasz is rendhagyó, kültéri programok és utazások helyett ismét a kreativitásunkra lesz szükség, hogy az otthon eltöltött szabadidő ne váljon unalmassá. Mi is írtunk már ilyen tippeket korábban, de van egy jó hírünk is! Meg meguntad a Loch Ness-i szörny keresését, mutatunk pár további érdekes virtuális úticélt, amelyek segítségével eljuthatsz álmaid úticéljára még mielőtt repülőre ülhetnél, a végén pedig egy karanténbulit is ajánlunk nektek!

  1. Gondoltad volna, hogy múzeumokat is bejárhatsz a kényelmes foteledből? Sétálj végig a világ egyik leghíresebb múzeumán, a New York-i MET-en, és nézd meg Coco Chanel Modernism kiállítását. A keleti történelem iránt érdeklődők pedig ellátogathatnak Japánba, a Tokyo Fuji Art Museum gyűjteményét megtekinteni.
  2. Mindig is vágytál a Central Parkba? Egy angol nyelvű túravezető segítségével bejárhatod a park legkülönlegesebb pontjait és megtudhatsz minden fontos információt például a fekete fehér mozaikról, Wage Cove-ról és a Cherry Hillről.
  3. Ha a természetbe vágysz inkább, akkor tegyél virtuális sétát az olasz Amalfi parton, látogass el Indiába és ismerd meg Perut Olyan világhírű nemzeti parkokat járhatsz végig, mint a Yosemite, Grand Canyon, de testközelből láthatod a Hawaii-i vulkánokat is.

3+1. És a lényeg! ugye már szinte nem is emlékszel még a hétvégi bulikra? A virtuális koncerteknek köszönhetően most karanténbulit csaphatsz, szigorúan kis létszámban! Március 26-án péntek este 8 órától például az Asahi Super Dry és a Resident advisor virtuális koncertjén fedezheted fel Tokiót. Az estét a 8D zenei élmény teszi még emlékezetesebbé, amiről világhírű nemzetközi DJ-k gondoskodnak. További információ: https://www.facebook.com/events/1253747638355328

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!