Autóba ült Keanu Reeves, méghozzá nem is akármilyenbe: a John Wicket megformáló színész a valóságban is kipróbálhatta, mint tud a Porsche Taycan. 

Nem kisebb személy, mint maga Keanu Reeves is kipróbálta a Porsche Taycan Turbo-t, hogy bejárva vele Los Angeles környékét mindenféle izgalmas helyzetben is letesztelje a márka első tisztán elektromos autóját. A népszerű színész Bill és Ted zseniális kalandjai-beli kollégájával, Alex Winterrel pattant be a volán mögé, hogy időre teljesítsenek egy három kilométeres pályát a Csendes-óceán partján, és kiderítsék, mennyit lehet driftelni az elektromos Porschével.

A Two friends. Two cars. One charge, azaz Két barát. Két autó. Egy töltés. szlogennel operáló autóteszt több, mint jó hangulatban telt, ahol a Mátrix sztárja még 1996-os, Szánkónak becézett, Carrerájáról is sztorizgatott.

A tavaly előtt piacra dobott Porche Taycan kiválóan teljesített az első évben, és a német gyártó eladási mutatói még a koronavírus járvány miatt sem romlottak. Debütálása óta már több modell is piacra került, nemrégiben például a Taycan Cross Turismo névre keresztelt verzió, ami a családos közönséget célozza meg a tágasabb belső térrel, mely révén alapból 442 literes csomagtérbe lehet pakolni, míg a hátsó ülések síkba helyezésével 1212 literes kapacitás érhető el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!