Most már a mobilosra hasonlít az asztali Spotify app

Az asztali és a webes kezelőfelületet is frissítette a Spotify, a kinézet innentől kezdve a mobilos felületet idézi. 

A Spotify nemrég árulta el, hogy az asztali alkalmazása mellett a webes kezelőfelületét is frissíti. Alapvetően kozmetikai változtatásokról van szó, egyes funkcióknak pedig új helyet is találtak a felületen. Alapvetően az a legszembetűnőbb, hogy az új kezelőfelület már a mobilos appra hasonlít.


A frissítést több hónapnyi vita és fejlesztés előzte meg. Ennek eredménye például, hogy a keresősáv már nem az állapotsorban van, hanem jobb oldalon. A böngészés és a rádió pedig a három pontos menübe, bal felülre költöztek.

A dalok lejátszási listákra való felvétele könnyebb lett, elég odahúzni az egérrel. A Spotify Premium keretében pedig már asztali környezetben is letölthetőek lesznek a lejátszási listák. A billentyűkombinációk is frissültek, a Ctrl + ? párossal lehet ezeket megnyitni. Néhány héten belül mindenkihez eljutnak a változtatások.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Spotify

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?