A 144 Hz-es Hisense U7G Pro 4K felbontású, HDR támogatású és jó nagy a fényereje.

A Hisense bejelentette, hogy hamarosan egy új csúcsmodellt dob piacra, amely bebizonyítja, hogy a kínai cég egyáltalán nem csupán másol, hanem próbál újdonságokkal is előrukkolni. Az ULED családba tartozó Hisense U7G Pro a vállalat saját fejlesztésű kvantumpontos QLED paneljére épül, és megkapta a szintén házon belül készülő képfeldolgozó chipet (Chip U+), valamint az egyedi háttérvilágítást.

hisense u7g pro

A készülék egyik különlegessége a megszokottnál nagyobb, 144 Hz-es képfrissítési ráta. Ez az érték a monitoroknál már általánosan elterjedtnek számít, de a tévéknél még 120 Hz-et tudnak a legjobb modellek is. Tehát e téren ez a modell minden riválisánál jobban teljesít, ami a játékosok számára kiemelten fontos lehet. Mint ahogy az is, hogy a Hisense U7G Pro támogatja VRR (dinamikusan változó képfrissítési ráta) funkciót, amivel megelőzhető a zavaró képtörés és/vagy szaggatás.

A tv fényerejével is veri a nagy átlagot, legalábbis a gyártótól kapott kapott információk szerint. Ez pedig azt jelenti, hogy a HDR kontentet sokkal látványosabban, szebben adja vissza. A Hisense U7G Pro saját okostévé rendszert használ, és a tervek szerint hamarosan megérkezik Európába, így jó eséllyel hazánkba is. Mondjuk kifejezetten olcsó nem lesz, legalábbis az egyébként is mindig alacsonyabb kínai árakat látva erre következtethetünk. Az 55 inches 8199 jüanba, tehát nagyjából 380 000 forintba, a 65 inches 11 999 jüanba, kb. 580 000 forintba kerül. Itthon ennél biztos többet kérnek majd el érte. Mindegy, biztos szuper lesz! Várós.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!