Remek ajánlatnak ígérkezik az új, 21:9 képarányú MSI gamermonitor

29,5 hüvelykesre nőtt az MSI OPTIX MAG301RF, amely 21:9-es képaránnyal bír, 1 ms-os válaszidő és 200 Hz-es képfrissítés jellemzi, kedvező áron. 

Az MSI legújabb és egyben ultraszéles, kifejezetten játékosoknak szánt monitora az OPTIX MAG301RF. A gamermonitor egy hónapon belül kapható lesz, és ez nem kerül majd több ezer dollárba, csak 399-be. Ennek ellenére igen sokat tud.


A 29,5 hüvelykes, 2560 x 1080 pixel felbontású panelt 21:9 képarány jellemzi, az úgynevezett Rapid IPS-panel ráadásul 1 ms-os válaszidőt és 200 Hz-es képfrissítést ígér. Vagyis játékra több mint ideális. Van továbbá HDMI-CEC-támogatás is.

Érdemes persze észben tartani a választáskor, hogy a 21:9-es képhez nagyobb teljesítményű grafikus vezérlés kell, ellenkező esetben alacsonyabb frame-rátával lehet találkozni, mint egy 16:9-es megjelenítőnél.

Az új modell egyébként támogatja az NVIDIA G-Sync és a HDR technológiát is, a talpa pedig a magasság állítását és a forgatást is lehetővé teszi.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: MSI

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?