Az előfizetőknek szólnak a több lépcsős, új Telenor akciók: Ajánlatok, több készülék, kényelmi szolgáltatások. 

A szolgáltató a Hiper tarifák előfizetőinek új, az előfizetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat és extra ajánlatokat dolgozott ki: több exkluzív ajánlat és készülékszolgáltatás mellett a telefonos ügyfélszolgálaton is gyorsabb kiszolgálást biztosít számukra.

telenor akciók

A Telenortól kaptuk az infót, hogy a vállalat mostantól még jobban odafigyel az előfizetőire, egészen pontosan azokra, akik a lakossági számlá Hiper tarifacsaládba tartoznak. Mostantól tehát kibővül az e tarifák előfizetőinek elérhető kedvezmények és kényelmi szolgáltatások köre, amelyekre automatikusan jogosultak. A meglévő és új Hipereseknek egyaránt járó előnyök három területen érvényesülnek:

Több exkluzív ajánlat

A Telenor felmérése szerint az ügyfelek kifejezetten igénylik a készülékkedvezményeket, ezért a Hiperesek az exkluzív ajánlatok részeként számos, csak számukra elérhető 0 forintos készülékajánlat közül is válogathatnak.

telenor akciók
A Hiper tarifák előfizetőinek eddig is elérhető lehetőség volt a HiperCsoport szolgáltatás: ha legalább két aktív, hűségben lévő Hiper tarifa összefonásával HiperCsoportot alakítanak, több kedvezményt érhetnek el, például akár 15%-os havidíjkedvezményt, illetve csoporton belüli korlátlan beszélgetést.

Több készülékszolgáltatás

Újdonság a Hipereseknek az árbeszámítás lehetősége készülékvásárlás során: készülékcsere esetén nem kell kivárniuk a hűségidő végét, hanem akár évente lecserélhetik Hiper tarifával vásárolt készüléküket, a régi árát pedig beszámíthatják az újba.
Emellett pedig, ha Hiper tarifával vásárolt készülékük megrongálódik, a javításhoz a Telenor díjmentes szervizfutárt biztosít, azaz a javításra szoruló készüléket futár viszi el az ügyfél otthonából és szállítja vissza, igény esetén pedig cserekészüléket is biztosít.

telenor akciók
Több kényelmi szolgáltatás

A Telenor felmérése szerint az ügyfélkiszolgálás terén igénylik, illetve nagyra értékelik az elsőbbségi kiszolgálást az ügyfelek, ezért mostantól a Hiperesek számára az ügyintézés is könnyebbé válik: a telefonos ügyfélszolgálaton gyorsított ügyfélkiszolgálásban részesülnek, ezzel is időt megtakarítva számukra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!