Könyvespolcra való az új, vezeték nélküli Bang & Olufsen hangszóró

Vezeték nélküli, könyvespolcokra termett hangszóró lett a Bang & Olufsen Beosound Emerge.

A Bang & Olufsen legújabb vezeték nélküli hangszórója egy kifejezetten, a gyártó szerint is könyvespolcokra termett megoldás, a Beosound Emerge. A messze nem átlagos dizájn igazából úgy sikerült, mintha csak egy könyvet tennénk a többi mellé.


A hangszórót Benjamin Huber tervezte, alumíniumot, tölgyfát és Kvadrat textilt használt az arany verziónál. Három meghajtó rejtőzik belül, mindegyik saját erősítőt kapott, konkrétan 60+30+30 wattról lehet beszélni. Mikrofon is van a hangasszisztensnek.

A hangszóró támogatja a Bluetooth 5.0-t, 802.11ac-s Wi-Fi-t, Ethernetet és optikai bemenetet is. A táp USB-C-n csatlakozik. Támogatott az Apple AirPlay 2, a Google Chromecast, a Spotify Connect és a sima Bluetooth-kapcsolat is, továbbá a Google Asszisztens. Egy második modellel sztereóba párosítható a hangszóró. Az arany változat ára 899 dollár, az egyszerűbb, famentes fekete 699-be kerül.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Bang & Olufsen

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?