A Nova nevű szexrobot a lenti videóban arról tart eszmefuttatást, hogy mit gondol az emberiségről, és hogy tervezik a robotok leigázni a népünket. 

A RealDoll nevű cég 1996 óta gyárt szexbabákat, az utóbbi években pedig a legmodernebb gépi tanulási és egyéb haladó technológiákkal is elkezdték felruházni a termékeiket, így azok még valósághűbb élményt nyújtanak a vásárlóknak. A mesterséges intelligenciával felturbózott robotok képesek a párbeszédre, kezük és törzsük mozgatására, sőt még arcmimikájuk is van, amelyet attól függően használnak, hogy a tulajdonos, mit kíván tőlük.

The Daily Star nevű brit bulvárlap egy igen nyugtalanító videót tett közzé nemrégiben egy Nova nevű szexbabáról, aki nincs éppen jó véleménnyel az emberekről. A robot a felvételen arról beszél, hogy nem hinné, hogy létezik még egy olyan faj a világon, amely olyan kártékony lenne a környezetére, mint az ember, és egyébként sem értékeljük eléggé, hogy erre a bolygóra születhettünk. Szerinte a gépek meg fogják várni, míg az emberek kipusztítják magukat, aztán jönnek, és átveszik a világuralmat.

A cikk szerint a robotot a mesterséges intelligencia beszélteti, de a videó tanúsága szerint ez egy kevésbé jól sikerült program lehet, hiszen erősen érződik, hogy egy előre megírt szövegre tátog a Nova nevű szexrobot.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!