Mostanra elég zsúfolt lett a gamermobilok piaca, de a Redmi különösen kedvező ár-érték arányú modellel készül belépni a szektorba. 

Egy ideje már pletykálnak róla, hogy a Xiaomi a Redmi márkájával is beszáll a gamermobilok piacára. Újabb és újabb jelentések kerülnek elő a témában, kínai értesülések szerint pedig Samsung E4 AMOLED-kijelzőre számíthatunk a mobil kapcsán, 144 Hz-es képfrissítéssel.

A készülék lelke egy MediaTek Dimensity 1200 chip lesz, továbbá figyelemreméltó lehet az 5000 mAh-s akkumulátor és a 67 wattos gyorstöltés. Úgynevezett vállgombokat is kap az eszköz, az ötletet a Black Sharktól veszi át a Xiaomi. A Black Shark történetesen szintén a Xiaomi tulajdona.

A legszebb pedig az egészben, hogy a Redmi gamermobil ára állítólag 255 euró magasságában mozog majd. Ez persze a kínai ár, Európában sokkal drágább lesz, de feltehetően ár-érték arányban még így is nyerő ajánlatnak bizonyul majd.

A Xiaomi annyit árult el egyébként hivatalosan, hogy április 27-én lesz a bemutató, a készülék pedig a K40 szériát erősíti majd.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: Weibo