Ezért törik szét olyan könnyen a Lenovo gamermobilja

Zack Nelson darabokra szedte a Lenovo Legion Duel 2 gamermobilt, így annak látványos hűtése most részleteiben is megcsodálható.

Nem is olyan régen bukott meg látványosan és csúfosan Zack Nelson szokásos stressztesztjén a Lenovo Legion Duel 2 gamermobil. A JerryRigEverything csatornára feltöltött videóban egyszerűen három darabra tört a készülék, már kisebb erő kifejtésére is.


A szétszedős videóban aztán jól láthatóak ennek okai. Mérnökileg ugyanis elképesztően okos megoldásokat alkalmaztak, a hűtés egészen bravúros például. Azonban a szerkezet integritásával nem sokat foglalkoztak.

Az ultrahangos gombokat egyébként a kerethez ragasztották, de feltűnik a videóban a két akkumulátor és a két apró ventilátor is. A rezgést biztosító motorból is kettő van. A hőkamra pedig az egyik legnagyobb, amit okostelefonban valaha használtak.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Zack Nelson

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?