szakállas női emoji
Fotó: Pathofex

Az Apple mobileszközökre érkezett új frissítéssel a fontosabb újítások mellett több hangulatjelet is kaptunk, többek között a szakállas női emoji is elérhetővé vált. 

Az iOs 14.5, valamint vele párhuzamosan az iPadOS 14.5 frissítéssel számtalan hasznos újítás és hibajavítás érkezett az Apple készülékeire. Többek között egy régen várt funkció is megjelent, aminek segítségével az arc nagy részét takaró maszk ellenére is fel tudjuk oldani az iPhone-t, ebben ezentúl az Apple Watch lesz a segítségünkre. Továbbá újdonság az új App Tracking Transparency, fejlődött a Siri, egyszerűsödött a Podcastok alkalmazás, bekerült a rendszerbe az AirTag, valamint az Apple News+ rendszer is átdolgozásra került.

Ez persze még nem minden: az iOs 14.5 rendszerrel számos új emojit is kaptunk, hiszen az Apple jól tudja, hogy emojik nélkül nem élet az élet. A frissítéssel egy időben több, mint 200 új arcocska érkezett az okos készülékekre, köztük számos olyan hangulatjel is, amelyek a diverzitás jegyében születtek. Kaptunk például mindenféle kevert bőrszínű és nemű párokat, de a szakállas hangulatjel is kibővítésre került olyan formában, hogy ezentúl női arcos emoji is viselhet arcszőrzetet. A nők bőr és hajszínét természetesen itt is lehet majd változtatni.

szakállas női emoji
Számos új emojit is kaptunk az iOs 14.5 frissítéssel. Fotó: Emojipedia

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!