A Magnus Metal Desk a Secretlab első gamer íróasztala, amelynél a praktikus funkciók mellett a dizájnra sem lehet panaszunk. 

A 2014-ben alapított szingapúri Secretlab a prémium minőségű gamer székeiről ismert a nagyközönség előtt, ám a játékszékek készítésére és gyártására specializálódott vállalat nemrégiben úgy döntött, hogy az íróasztalok piacán is kipróbálja magát. Magnus Metal Desk névre keresztelt termékük a cég székeihez hasonlóan a gamer közönséget célozza meg, ugyanakkor olyan hasznos megoldásokat is kapott, amely miatt nem csak játékhoz, de munkavégzéshez is kiváló választás.

Az acél vázzal bíró Magnus rendkívül tartós kialakítása révén akár 100 kilogrammos terhelést is kibír, továbbá a mágneses panelek segítségével lehetőséget biztosít a kábelek könnyű elrendezésére. Az egyedi kábeltervezést egy lecsukható nyílás teszi lehetővé, ami mindent elrejt. Igény szerint több kiegészítő kábeltartó is vásárolható, amelyet kedvünk szerint tudunk elhelyezni a Magnus asztalon.

Prémium márka lévén mindez persze nem olcsó mulatság, a kisebb, 47,2 inch átmérőjű modell 399 dollárért(120 ezer forint), míg az 59,1 inch átmérőjű modell 449 dollárért (135 ezer forint) vásárolható meg. Mindkét modellt a Secretlab hivatalos oldalán lehet előrendelni, a nyitási promóció részeként egy Signature Stealth Magpad egérpaddal együtt, amely a mágneses panelek segítségével egyszerűen rögzíthető, és hatalmas felületet fed le.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!