A Razer szörnyen cuki plüsskígyójával tíz fát menthetsz meg

A gamer perifériákról jól ismert Razer újra elérhetővé tette hihetetlenül cuki Sneki Snek plüssfiguráját, amivel fejenként tíz fa elültetését támogathatjuk. 

A Razer és a Conservation International tavaly indult közös kampányának első célkitűzése százezer fa elültetése volt, amely az elsöprő sikernek hála mindössze két hónap alatt megvalósulhatott. A kezdeményezés ezért nemrégiben új célt tűzött ki maga elé: jelenleg egymillió fa elültetése a végcél, amely a nagy népszerűségnek örvendő Sneki Snek kabalafigurával és a Razer elképesztő rajongótáborával könnyűszerrel meg is valósulhat.


A gamer-fókuszú gyártó 250.000, 500.000, 750.000 és végül 1.000.000 fában határozta meg a program új mérföldköveit, ahol minden egyes állomás teljesítésével újabb és újabb termékek kerülnek a piacra, 10 ezer eladott példány után például egy székre akasztható fejpárna került be a kínálatba.

Sneki Snek
Sneki Snek plüsskígyóval a természetet támogatjuk. Fotó: Razer

A Razer hozzájárulásával a Conservation International nevű természetvédelmi szervezet a világ számos pontján biztosítja az erdők védelmét, így például Costa Ricában, Ecuadorban, Suriname-ban, Brazíliában, Madagaszkáron és Indonéziában is. Összesen százezer plüssnek kell gazdára lelnie ahhoz, hogy a nemrégiben kitűzött egymilliós cél megvalósulhasson. A zabálnivaló plüsskígyót és a Sneki Snekes fejpárnát a Razer hivatalos oldalán rendelhetitek meg, mindkettőt 29.99 dollárért cserébe.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?