újrainduló vállalkozások

Magyarországon egyre több, akár hónapok óta zárva tartó vállalkozásnak nyílik meg a lehetősége, hogy megkezdje a visszatérést a korábbi üzletmenet kialakításához. A Telenor az újrainduló vállalkozások megsegítése érdekében új üzleti ügyfeleit 6 hónapon át kedvezményes tarifával segíti.

 A vállalkozások működésének általában alapvető feltétele, hogy rendelkezzenek a megfelelő telekommunikációs feltételekkel, legyen az mobilhívás vagy mobilinternet. A Telenor május 4. és június 30. között újraindulás-támogató kedvezményeket vezet be új üzleti ügyfelei számára. Ennek értelmében a Telenor MyBusiness tarifacsalád legkisebb, M-es csomagjában 6 hónapon át megduplázza, azaz 5GB-ról 10GB-ra növeli a tarifában foglalt adatkeretet, míg az L-es és XL-es csomagokban 6 hónapon át havi 100GB belföldi mobilnet az ajándék.

Az újrainduló vállalkozások az akció keretében az „autók okosórájának” is nevezett Drivey-t 4 új előfizetés esetén az első 6 hónapban 50% havidíjkedvezménnyel érhető el. Az egyedileg vagy kisflottás járműparkokban alkalmazható flottakövető és jármű-menedzsment rendszer egy SIM kártyát is tartalmaz, ami az eszköz online kapcsolata mellett a járműben akár saját Wi-fi hotspot létrehozására is alkalmas, amely havi 15 GB Hipernet-hozzáférést biztosít belföldön és az 1-es roaming díjzónában.

A vállalkozások az akcióban résztvevő ajánlatokról, a MyBusiness kedvezményről idekattintva, míg a Drive 4-ről ide kattintva érhető el további információ.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!