A Facebook atyja Beast nevű puli kutyájával jelentette be az Instagram új funkcióját. 

A megszokott vállalati közlemények helyett, Mark Zuckerberg puli kutyája adta hírül a Facebook-birodalom legújabb újítását, amely lehetővé teszi, hogy a szolgáltatás feliratozza az Instagram-videókban elhangzottakat. Mostantól tehát a Storiesba (Történetek) feltöltött hangos felvételek automatikusan feliratot is kapnak, így bepötyögni sem szükséges a szöveget.

A Facebook-főnök szerint az új funkcióval befogadhatóbbá válnak a videók, emellett pedig azok számára is élvezhetőbbek lesznek, akik általában némítva pörgetik végig a sztorikat. Fontos ugyanakkor hozzátenni, hogy az új funkció egyelőre csak az angol nyelvű régiókban érhető el, és jelenleg nincs információ arról, hogy mikor jelenhet meg más országokban is.

Az újdonságot szemléltető puli kutya még 2011-ben került a Zuckerberg családhoz, és természetesen saját Facebook-oldalt is kapott. Beast (azaz Vadállat) elképesztő népszerűségnek örvend, jelenleg több, mint 2.5 millió követője van, igaz az oldalon 2016-ban került ki utoljára poszt a kutyusról, a frissebb képeket ugyanis rendszerint Zuckerberg közli. A milliárdos üzletember egyszerűen odavan a bolyhos magyar kutyafajtáért, sok-sok évvel ezelőtt még Magyarországra is elutazott, hogy a kisújszállási Ludas Matyi Puli tenyészettől tudjon meg mindent a fajta sajátosságairól és igényeiről. Beast azonban nem a kisújszállási kenelben, hanem az államokbeli Oregonban született a Pannonia Puli Kennelben, és nyolchetes korában került Zuckerbergékhez.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!