A Huawei Technologies bemutatta legújabb, Band 6 okoskarkötőjét, ami a korábbinál másfélszer nagyobb, 1,47 hüvelykes FullView, AMOLED kijelzőt kapott. 

A Huawei Band 6 okoskarkötő arra lett tervezve, hogy a nap 24 órájában, a hét minden napján figyelemmel kövesse az egészségügyi funkciókat és a testmozgást, igény esetén pedig segítse a felhasználókat az egészséges és aktív életstílus kialakításában. A Band 6 az első olyan Huawei okoskarkötő, amely egész nap nyomon követi a felhasználó véroxigénszintjét, továbbá számos olyan egyéb egészségügyi paramétert figyel valós időben, mint a pulzus, az alvás, a stressz és a menstruációs ciklus. Emellett az eszköz riaszt, ha használója véroxigén-szintje alacsony, vagy akkor, ha a nyugalmi pulzusa túl magas vagy túl alacsony.

Az edzésfunkcióit tekintve 11 professzionális edzésmód, például beltéri és kültéri futás, kerékpározás és ugrókötelezés mellett 85 edzésformát, köztük fitneszt, labdajátékokat és tánc típusokat is felismer a készülék. Továbbá a Huawei új karkötőjének 6 1,47 hüvelyk átmérőjű AMOLED FullView kijelzője majd másfélszer nagyobb, mint az elődjéé, 194*368 felbontású színes képernyőjével pedig egyszerűnek és áttekinthetőnek ígérkezik a használata. A gyártó  szerint a készülék két hétig is bírja szuflával, továbbá a Band 6 támogatja a gyorstöltést is, amely csupán öt perc töltéssel két napos üzemidőt biztosít viselőjének.

Huawei Band 6

A Huawei Band 6 grafit fekete, Sakura rózsaszín színekben május 10-től, később pedig napfelkelte színben is elérhető a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél bruttó 23 990 Ft-
os ajánlott fogyasztói áron. A MediaMarkt, az Extreme Digital, az Euronics, az eMAG, az Auchan, a 220Volt, a BestByte, a Telekom valamint a Notebook.hu üzleteiben ugyanakkor a május 10. és 23. között megvásárolt modellek mellé ajándék Huawei Scale 3 okosmérleg is jár a vásárlóknak 9.990 Ft értékben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!