Nézni is rossz, hogy mit bír ki a Huawei Mate X2

A strapatesztek mindig elég fájdalmasak tudnak lenni az okoseszközök esetében, és amikor előkerül a tapétavágó, valamint az öngyújtó, az emberben együttérzés támad a Huawei Mate X2 iránt. 

Az olyan tesztek, ahol egy telefont mindenféle nyúzópróbának vetik alá, legtöbbször értelmetlen rombolásnak tűnik. Ráadásul általában elég drága eszközök az alanyok, amiket elég sokan nem engedhetnek meg maguknak, vagy egyszerűen feleslegesen drágának tartják. A Huawei Mate X2 már csak az összehajthatóság miatt sem az olcsó kütyük kategóriájában indul, hiszen nálunk valahol egymillió forint környékén kínálják. Az eszköz egyébként újfent rácáfol arra az aggályra, ami ezeket az összecsukható (kinyitható) telefonokat illeti, hiszen nem esik darabjaira fokozott igénybevétel esetén sem. Az viszont látható, hogy nem minden fizikai behatást tolerál egyformán jól, hiszen karcokat viszonylag könnyen ejthetünk rajta.


Természetesen a „viszonylag könnyen”-t tessék megfelelő helyen kezelni, mivel a kijelző olyan bevonatot kapott, ami egy darabig toleráns a nem várt beavatkozásokkal szemben. Tegyük hozzá gyorsan, egyetlen ilyen eszköz sem arra lett kitalálva, hogy valaki egy hirtelen ötlettől vezérelve tapétavágóval essen neki, vagy éppen öngyújtóval tesztelgesse, hogy mégis mit bír a termék. Az is érdekes megfigyelés, hogy a belső kijelző jóval kevésbé bírja az igénybevételt, mint másik társa, de ez valahol érthető is, hiszen kitettsége miatt jobban kell bírni a behatásokat.

[sc name=”facebook” ]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?