A Netflix egy N-Plus névre keresztelt új szolgáltatáson dolgozik, ami lejátszási listákat, podcastokat és színfalak mögötti információkat is kínálhat. 

A Netflix legújabb szolgáltatásáról szóló információk egy kérdőívből származnak, amit a streamingóriás azért készített, hogy felmérje, mennyire lenne igény egy olyan extra tartalmakat kínáló szolgáltatásra, mint az N-Plus. A cég több szakmabeli újságíró mellett egyes felhasználóknak is kiküldte a űrlapot, ahol többek között zenék, podcastek, játékok és szöveges és képi tartalmak is szóba kerültek. Ezzel lényegében olyan extrákkal bővülne a platform, amelyekkel eddig egyetlen streamingszolgáltató sem büszkélkedhetett.

A kérdőív tanúsága szerint, ha megvalósul a szolgáltatás, olyan funkciók is helyet kapnak majd benne, amellyel a felhasználók lejátszási listákat készíthetnek kedvenc sorozataik és filmjeik zeneszámaiból. Továbbá a Netflix különféle közösségi funkciókkal is bővítené a szolgáltatást, és az sem kizárt, hogy a nézőknek lehetőségük lenne befolyásolni bizonyos tervezett produkciók végkifejletét.

Arról egyelőre nincs információ, hogy az N-Plus jár-e majd plusz költséggel, de ha tippelnünk kellene, akkor az extra funkciókért cserébe fizetniük kell majd a Netflix jelenleg is előfizető felhasználóinak is. Ugyanakkor örömteli hír, hogy az új szolgáltatás bizonyos tartalmai feltehetően ingyen is elérhetőek lesznek, a kérdőív egy bizonyos része legalábbis erre enged következtetni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!