Öltöztethető hűtőszekrényt és okos ruhásszekrényt mutatott be a Samsung

Bemutatkoztak a Samsung Bespoke névre keresztelt berendezései, többek között a pasztellárnyalatokban érkező, cserélhető előlapos Bespoke hűtőszekrény és a Bespoke Airdresser nevet viselő intelligens ruhásszekrény.

Öltöztethető hűtőszekrény

A Bespoke hűtőszekrényekkel új termékkategóriát hoz Magyarországra a Samsung, továbbá olyan otthoni szolgáltatások és IoT megoldások is érkeznek, amelyekkel a háztartás kényelmesebb, higiénikusabb és még inkább személyre szabott lehet. A Bespoke hűtőszekrények egyik legnagyobb újdonsága a cserélhető előlap, ahol nincs szükség speciális szerszámokra vagy szaktudásra, csupán a megfelelő színt kell kiválasztani, és máris új külsőt kölcsönözhetünk a belső térnek. A kínálatban szerepel az üvegből készült Tiszta fekete és Tiszta fehér, a terrakotta Krém bézs és Krém égszínkék, valamint az időtálló, rozsdamentes acélborítású Kifinomult inox szín is.


A hazánkban is elérhető, alulfagyasztós Bespoke modellek azonban nemcsak kívülről, de belülről is személyre szabhatóak. Az olyan elemeknek köszönhetően, mint az átlagosnál szélesebb, többfunkciós Rack & ShelfTM tároló vagy a 2 Lépéses összehajtható polc, minden élelmiszernek jut hely a hűtőben. A berendezések teljesítményéért többek között a No Frost technológia felel, amely megakadályozza jegesedést, így nem szükséges leolvasztani a berendezéseket. Továbbá mindegyik készülékben elérhető a Humidity Fresh+ egység, amelynek páratartalma szabályozható, hogy hosszabb ideig megőrizhessük a gyümölcsök, zöldségek frissességét. Az Optimal Fresh+ rekesz egy nagy fiókként is használható, de ketté is választható, ilyenkor a felhasználók két hőmérséklet közül választhatnak.

A Samsung alulfagyasztós Bespoke hűtői Magyarországon 2021. május 17-től lesznek elérhetők, 229.900 forintos ajánlott fogyasztói ártól. A külön megvásárolható panelek közül pedig 2021 szeptemberétől lehet majd válogatni.

samsung bespoke hűtőszekrény
Forrás: Samsung

Intelligens ruhásszekrény

A Bespoke hűtőszekrények mellett a Bespoke Airdresser névre keresztelt intelligens ruhásszekrény is bemutatkozott, amelyben a ruhák tiszták és szárazak maradnak, a szagtalanító szűrőnek és a JetSteam gőzölős fertőtlenítőnek köszönhetően pedig minden reggel élmény lesz őket fevenni. A SmartThings Clothing Care a Bespoke AirDresser-hez és a Samsung okos mosógépeihez is csatlakoztatható Wi-Fi-n keresztül, és így segíthet a mosás és tisztítás hatékonyságának növelésében. Az applikáció a csatlakoztatott készülék és a ruhák anyaga alapján javasol programot és beállításokat, hogy biztosan a megfelelő, kíméletes eljárással tisztuljanak meg az egyes darabok. A Bespoke AirDresser várhatóan szeptemberben érkezik Magyarországra.

samsung bespoke hűtőszekrény

A Samsung Bespoke sorozatáról további információ ide kattintva érhető el.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?